Dokad misle prosvjetari tako???

Sve kritike

Dokad misle prosvjetari tako???

PostPostao/la robi-47 » 10 lip 2009, 21:38

Danas sam baš čuo uz kavu priču nekog roditelja da mu klinac ide na maturalno putovanje.Nikaj čudnoga da cijena nije 4500,- kn.Pa ajde molim vas lijepo jeli to normalno???Zar djecu treba voditi u strane zemlje?Zar naša domovina ne obiluje ljepotama zbog kojih stranci u nju dolaze?
Nebih volio bit u koži roditeljakoji pokušava djetetu objasniti da jednostavno nema novaca da mu to priušti.Zar da se ide zaduživati da ne ispadne luzer,a kako je djetetu kad nemože iči ?
Poznata je stvar da organizator putovanja od agencije dobiva i bonus-čitaj besplatan put u najmanju ruku.
Dajte se molim vas malo sredite,zbilja je dosta toga!!!!
robi-47

Re: Dokad misle prosvjetari tako???

PostPostao/la mrav » 11 lip 2009, 12:35

U 3. osnovnoj 7. r. dobe samo jednu ponudu, od jedne agencije. Cijena 1500 kn. Onda treba platiti unaprijed, bar ratu dvije, 200-300 kn. Onda nakon par mjeseci neki odustanu zbog razumljivih razloga i cijena poraste zbog toga na više od 2000 kn. Naravno da to nije ono kaj je dogovoreno i još neki tada odustanu, a učiteljica zove doma roditelje da kakav je to način da sad djeca odustanu. Dobro po nju da se žena javila na telefon, jer bi ja učiteljicu sprašil. Još veli da novac ne vraća. To bi štel videti.
A program je takav: otići na Korčulu, onda jedam dan izlet u Dubrovnik, pa drugi dan u Split, pa drugi neznam više kam, pa treći... Reko halooo. Po toj vrućini? A kad se djeca misle kupati? Notorna glupost od maturalca. Umjesto da djecu odvedu na neku bližu destinaciju i nek se kupaju i uživaju 7 dana. Je, ali onda učiteljica ne bi mogla na izlete tokom tih sedam dana jer se njoj ne kupa...
Nekad se išlo u Umag u školsko odmaralište i točka. Danas se samo nekaj mućka s tim putovanjima i pobiraju provizije.
Sve što znam o životu je... odabrao Đelo Hadžiselimović!
mrav

PostPostao/la sreckos » 30 lip 2009, 10:32

Stvarno ga baljezgate.
1. Predstavnik roditelja mora biti uključen u odabir ponuda
2. Lijepa Vaša Hrvatska je skuplja od većine destinacija u inozemstvu(tovari za 2 meseca oče zaraditi za celu godinu)
3. Niko nikoga ne prisiljava na ništ sve je na dobrovoljnoj bazi pa kome se ne sviđa njegov problem
sreckos

PostPostao/la mrav » 01 srp 2009, 16:33

Ti ga bljezgariš, jer nisi bio tamo... Tak kobajagi predstavnik ni sam nezna šta mora pitati i šta nam mora prezentirati. Te gluposti treba ukinuti. Nekad je bilo jedno odmaralište, s kuharima, ljećnicima i da ne nabrajam dalje, to je bio Umag. Svi sretni i zadovoljni i to je bilo pod paskom ministarstva prosvjete ili kako se več zvalo. Danas kad se pita za npr. osiguranje ili liječnik, (onaj ko je bolestan ne može ići na svakodnevne izlete, jel tako, nek su bolesnici prepušteni sami sebi u sobama, jer je u mom primjeru išla samo jedna učiteljica), onda svi začuđeno gledaju ko tele u šarena vrata. Samo moreš čuti: viš zbilja, to sam se ne zmislil pitati...

A kaj se tiče točke 3.: pošto su neki odustali, povečala se cijena, i sad zamisli, zove učiteljica doma da mi koji nismo pustili dijecu platimo razliku u cijeni onima koji su išli. Da bi čovek oral z njom... :roll: :roll:
Sve što znam o životu je... odabrao Đelo Hadžiselimović!
mrav

PostPostao/la ljuta.guja » 22 pro 2009, 21:26

Čitam postove, i zapitala sam se..dal svi zbilja misle da su svi prosvjetari isti? Ne trpajte nas sve u isti koš..
Neki od nas vrlo časno i profesionalno obavljamo posao...samo na korist djeci, a ne da im odmognemo za "našu"proviziju...
Da, postoje i takvi profesorii, koji vjerujemo u ono što radimo, a to je rad za djecu a ne protiv njih...
ljuta.guja

Natrag na Kritike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.